UKAS INSTA: internettpunkern Jeanette Hayes

Hver uke fremover vil NATT&DAG presentere en instagrammer som stikker seg ut i mylderet av foodstagrams, kids, katter og skiturer.

Denne uken er turen kommet til New Yorks levende .gif-fil: Jeanette Hayes!

For en tid tilbake snublet vi over den interessante og til tider“baksideportfolio»-aktige instakontoen til den 24 år-gamle internettpunkern ogkunstneren som ser ut som en krysning av Ivanka Trump, Heidi Montag, Donatella Versace og JonBenet Ramsey.

Punhumor, dokumentar og sex.

Punhumor, dokumentar og sex.Jeanette viser at enkle instagrambilder også kan være som små kunstverk i instafeeden.

Som15-åring tok Ms. Hayes toget fra hjembyen Chicago med kun en portfolio underarmen og NYC som mål. Noen år senere befinner hun seg i hallene på Prattinstitute og er blitt assistenten til kunstneren Rita Ackermann. Nå bedriverhun tiden med å schizofrenisereseg mellom den rolige hverdagen sommetodisk maler og som kunstner med interesse for hypergifs, twitter ogyoutube-videoer.

Det er ikke vanskelig å seat Hayes bruker instagram som ett slags moodboard for kunstnerskapet sitt. Og vi blir gjerne med på en aldri så liten tourguide inn i Hayes hverdag sombalansekunstner for OS-operativsystemer og estetikk.

http://instagram.com/Jeanettehayes

X