UKAS INSTA: Hvem faen er comfort_?

b
a

Hver uke fremover vil NATT&amp#DAG presentere en instagrammer som stikker seg ut i mylderet av foodstagram, kids, katter og skiturer.

Vi begynner med Norges mest mystiske insta-konto, nemlig: comfort_

3500 followers har ikke klart å avsløre hvem som står bak. Er det en dame eller mann? Er det én eller flere? På comfort_ sin snapchat-konto har det dukket opp bilder av NATT&amp#DAG- skribenter, uten at noen av oss husker hvem som har tatt bildene.

comfort_ er som et mørkt og styggvakkert dikt om Oslo, denne ‹‹forunderlige by som ingen forlater før han har fått merker av den››. Det er bilder av mennesker, men sjelden klart nok til at noen kjenner seg igjen. Det er blod, skilsmissebevillinger, brukte kondomer, oslogater, linjer av coke og en dose sår inderlighet. Et forsøk på å bringe ekte følelser inn i instafeeden? Det er i alle fall det motsatte av komfort.

http://instagram.com/comfort_