Søndag Summarum: Uke 10 oppsummert

b
a

Chavez har dævva, Batman er i Bradford og Eia har sæd på brillene.Her er ukas viktigste saker:

Ukas døde statsleder: Hugo Chavez er død. Det er dumt/bra.

Ukas dom:Silvio Berlusconi dømt tilett års fengsels for skatteundragelse, menslipper sikkert unnasom vanlig.

Ukas Batman: Han her:

Ukas gladsak: Mobbing funker, melder Adressa.no:

Faksimile: Adressa.no

Ukas innlegg i den passivt aggressive lissom-debatten som burde blitt tatt på Kompiprisen-nachspiel, men havner i avisene for å generere klikk og promotere tv-programmer:Sigrid Bonde Tusvik svarer den underlige Eia/Ihle/Brenna-kronikken«Feminine menn i verdens lykkeligste land»med enda rarere«Eias briller har flekker av sæd».

Ukas funn: Nazistene skal ha hatt over dobbelt så mange konsentrasjonsleirer som hittil kjent, sier amerikanske forskere. Og oppsiktsvekkende nok fant de en fyr som fremdeles var i live:

Ukas generasjon-kronikker: Generasjon status quoogEn flink og seriøs generasjon.

Neste ukes generasjons-kronikker:Ambvialent forhold til Eivind Trædal-generasjonen, Generasjon Kong Halvor,dax18 på nach-generasjonen, generasjon skrive kronikker med ‘generasjon’ i tittelen-generasjonen.

Ukas inkvisisjon:Frankrike vil forby rap!

Ukas omsorgssvikt:

Ukas sitat:

“Det er hundre år siden norske kvinner fikk stemmerett. Men hva med det vi ikke kan stemme oss bort fra, eller gjennom, eller fram til? Hverandre. Nærhet. Lengselen. Det vi kaller kjærlighet. Den mannen som stanser bilen her på gata i Guayaquil og kjøper en annen mann som på alle måter unntatt den ene ser ut som en kvinne, hva er det han vil? Hvorfor kjøper han en kvinnemann? Hva er det som gjemmer seg der inne?”

– Nils Rune Langeland og/eller Hanne Ørstavik i Aftenposten.