Smil og Gift møter Charlotte Myrbråten

– Vent et par minutter. Må sette på en vask. [6] Har ikke du en mann du setter til å gjøre den slags? – Kvinner kan og kvinner vil. Også vaske klær. Men ull ervanskelig, krymper fort. Jeg kommanderer bare menn når det er rimelig. [1] Er du lesbisk? – De tre siste jeg har vært sammen med har vært gutter,men det hender jeg kliner med jenter på fest i håp om at NATT&DAG skaldukke opp og ta bilder. Ta det som en utfordring, Butkus(NATT&DAG-fotograf, red. anm.). [6] Badass, you! Men da må du ikke feige ut. Som den gangenda […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X