Ny dokumentar om internetts søteste katter

b
a

Internett, ass! Det som får de 7 underverker til å forbli de 7fysiskeunderverker. På www finnes like mange fenomener som piksler, fra verdens mest sette pop-video som baserer seg på ironi og er en pastisj av pop – til katter som dessverre kun er noen fargekoder. Keyboardforkortelser kommer i de fleste ordbøker, noe ord som “dems” bare kan drømme om.

LOL-CATS ligger ganske nært i å få deres egne museum. Betegnelsen står over de bedre kjente katteindividene somLil Bub,Grumpy Cat,Nyan CatogKeyboard Cat, godt nok kjent til at Vice-toppen lager dokumentar om kattene med Lil Bub i hovedrollen.

Dokumentaren (som kommer senere i år) forsker på fenomenet rundt internetts søteste katter, den utrolige musikken og det evige antall lag av metaironi rundt kattene, noe som gjør at de passer for alle barn som voksne. Og ikke en gang generasjonen i mellom kan forklare hvem som ler best. For hvem ler sist? Tellinga stopper aldri.

Lil Bub

Andy Capper og Julilette Eisner står bak den nye dokumentaren “Lil Bub & Friendz” som i år skal ha premiere på Tribeca Film Festival i NYC. Hovedrollen er som nevnt Lil Bub, biroller er alle hans nevnte venner, og i dokumentaren får vi også hilse på Lil Bubs eier, Mike Bridavsky, og menneskene bak det villeNyan Cat-soundtracketsom aldri stopper å spille. NYAYNANYAYNANYANYANYAYN <3

embed:http://www.youtube.com/watch?v=EssgcMq4ZT8