INSTATIRSDAG: Historier om Oslo

Instagram har ikke bare lært oss å sette mer pris på solnedganger og morsomme skygger. Vi vet godt at det ikke er så lett å sette pris på sin egen by. Og i hvert fall ikke dens arkitektur. Har du noen gang løftet haka for å faktiskse på gatebyggenes overflate i mer enn fem sekunder? Nei, ikke vi heller, og derfor er det godt at vi har @oslohistorier. @Oslohistorier er Instagram-kontoen som både etter forespørsler og egen vilje, fotograferer Oslos fineste steder. Under hvert bilde står en lengre og grundig researchet tekst om det som i de fleste tilfeller er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X