Ingen planer for kvelden?

I samarbeid med Rock Cinema Bar & Kino og Sony Music viser vi eksklusiv førpremiere: kl. 20.00 i kveld! SOUND CITY i regi av Dave Grohl, med folk som Trent Reznor, Tom Petty, Mick Fleetwood, Sir Paul McCartney osv. i hovedrollene!

Prosjektet Sound City består av dokumentaren ved samme navn samt albumet Real To Reel som ble spilt inn i forbindelse med filmen. Et fantastisk prosjekt med historisk sus ledet an av en av nyere rocks histories største ledere. Dave Grohl tok rett og slett turen til gamle Sound City studioet og kjøpte med seg det legendariske miksebordet Neve 8028, der noen av de aller viktigste utgivelsene innen sjangeren Rock er spilt inn. Siden 70-tallet .Medvirkende i både film og på album er bl. a. Sir Paul McCartney, Tom Petty, Neil Young, Stevie Nicks, Corey Taylor, Krist Novoselic, Brad Wilk og Tim Commerford (RAM) for å nevne noen. For de som er interessert i musikk er dette en del av historien som virkelig betyr noe. Da Nevermind med Nirvana for eksempel kom ut og endret alt.

Her er anmeldelse av filmen i Rolling Stone!

Og her er link til Facebookevent! Gratis for alle våre lesere!

X