Ukas High Five: Claes Olsen

Hver fredag trekker vi frem noen som fortjener en high five, og spør om det du ikke visste at du lurte på.I dag: Claes OlsenHvem? Bookingsjef for ØyafestivalenHvorfor?Ansvarlig for at Kraftwerk inntar Enga-scenen med 3D-show fredag 9. august.Rett på sak: Kraftwerk avlyser kun timer før konsertstart fordi de står i kø på autobahn. Hva gjør du?–Erstatter de med Kraftjobb fra hallingdalen, med hjelp fra Oslo kino så er det ingen som legger merke til at de synger på norsk. “Riksvei 7 Express”…Vi trenger info om 3D-showet. Hvordan skal dere løse det rent logistisk? Er det Kraftwerk som stiller med brillene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X