Powbrtl: «Hipsterliv»

POWBRTL er en ny raptrio som består av Halvor, Anders og Alex, mindre kjent som Bad Weatha, Trendmaster Fashion og Lille P. De slapp nylig en uventet og debuterende musikkvideo om hipsterlivet.Halvor er online, og vi stiller et par spørsmål:Halla Halvor. Grattis med ny video. Hva inspirerte dere til å lage den?– Norge trenger oss. A-laget snakker jo bare om fitte, og fitte … Det er ufresht, ass! Det er for så vidt Natt&Dag også, dere eksisterte nemlig før Hovefestivalen i fjor.Ja, jeg skulle spørre: hva synes du om NATT&DAG?– Ganske bra, litt lame.Hva er en hipster?– Folk med masse […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X