Hvorfor ha nettredaktør i helgene?

Hvordan skal det gå når Asker og Bærums lokalavis tester ut sosiale medier?Etter en kort “ansettelse” i Budstikka under min tid på VGS i Bærum kommune, fikk jeg et innblikk i hvordan redaksjonen jobbet. Skoleprosjektet var et samarbeid mellom lokalavisa og Sandvika Videregående skole og gikk ut på å lage en egen liten skoleavis som et ekstrabilag i en sensommers fredagsbudstikke. Den gang fikk jeg innblikk i hvor mye penger redaksjonen brukte på å bestille pizza til de ansatte dersom de gjorde god jobb. Ganske lignende Seltzers oppførsel som “redaktør” i parodien på et mediehus i siste episode av Trygdekontoret, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X