Hårmote A/W 2013: Norge VS Nord-Korea

b
a

(NATT&DAG): Norge er ikke helt som andre land. Janteloven drevet av det sosialdemokratiske grep har for lengst engasjert seg i innbyggernes valg av hårfrisyrer. Dagbladet skrev nylig at frisørsalongene i Nord-Korea gir kvinner et valg mellom 18 forskjellige sveiser, og menn kun 10.

Det vi sannelig har funnet ut, er at Norges 18 mektigste kvinner jaggu har de samme frisyrene som Nord-Koreas politiske ledere anbefaler folket i en TV-serie á 5 episoder som heter “La oss klippe håret i samsvar med den sosialistiske livsstilen.” Og mennene? Vi prøvde å lage en lignende kollasje, men det triste er at det ikke finnes norske politisk-aktive menn med så vakkert hårfeste som nord-koreanerne. Ergo kan man velge mellom to frisyrer om man er mann, norsk og politiker på en gang, og det er enten denne eller denne.

Betyr dette at et militært diktatorstyre gir større frihet enn sosialdemokratiets skygge, nemlig janteloven?