Fra 1 – 10 med Razika

Razika består i følge dem selv av innadvent1, utadvent1, månebedotten1 og ledertyp1, noe som hjelper dem opp og 5 i alle situasjoner. De spilte nylig på By:Larm, og i følge Berg1savis1 spilte de 1 av festival1s beste konserter. 10 spørsmål om fortid, fashion og fremtid:Beskriv deg/dere selv med 1 ord.– Kule.Nevn 2 guilty pleasure-låter:– We found love/Rihanna. Vi føler egentlig at den er guilty nok …Hva er deres topp 3 jenteband?– Vi hører ikke på noen “jenteband”. Kun kvinnelige artister. Der er vel Pjusken i Program 81 høyest på lista. Så er det jo uendelig mange som f.eks. Kate & […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X