Fra 1 – 10 med Christine Dancke

Er hun programleder på P3, bookingansvarlig på BLÅ, DJ og klubbkonseptdriver i Hoetell, treningsinstruktør på Elixia eller virkelig alt sammen? Er det sant at hun kaster ball mellom kulturstøttede BLÅ og lisensdrevne NRK? Og alt dette mens hun utfører anaerobe bevegelser med hodet til hennes egne danc(k)emusikk?Slapp av og tell til 10 med oss. Vi rydder opp i ryktene rundt Christine Dancke.Gi oss 1 guilty pleasure-låt– Alt med Hanson.Hva er de 2 verste sangene på P3-listene?– Den til Pink og den til Muse.Stemmer det at du er personlig 3ner på Elixia?– Treningsinstruktør. Elixia Bjørvika hver mandag!Hvordan skal du beklage de […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.