Bergenprisen 2012: Årets vinnere

Pris#1: Årets KunstUtdeler: Einar NilssonAlt somskapes er på sett og vis utslag av samarbeidsprosjekt – så hvem kan egentligmed rette kalle seg opphavsmann, når alt kommer til alt? Vinner av åretskunstpris viser at kunsten er en fellesarena som blir til mens vi går. Vinnernelærte oss dessuten at énkveldsarrangementer er en undervurdert øvelse og idé. Vinner avårets kunstpris er … … Clara Morell og Tarik Hindic for prosjektet “Bring yourown beamer”.Pris2: Årets Mote/designUtdeler: Ulrikke LundMed sittbrennende engasjement for lokal design og innovasjon, varmer årets vinnerhjertet til enhver bergenspatriot. Ikke bare vil de gi lokal design tilbergenserne, de ønsker også å formidle […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.