BADABING: Marshall Jefferson

b
a

MarshallJefferson er mannen bak den kvintessensielle house-låten “Move Your Body” fra1986, en av verdens mest remixede låter (de fleste under middels bragjennomført), og en av den tidlige housens få “anthems” (Jefferson var såpasscocky at han kalte den første 12”eren låta kom ut på “The House Music Anthem”). Ingen av hans senere låter har helt klart å overgå dette ene magiske øyeblikket,men som produsent for andre har han hjulpet frem en rekke storheter, og som DJ kan han lene seg på over 25 års erfaring og en dyptgående kjennskaptil housens røtter. Stor fare for at Dattera spiller luftpiano utover kvelden.

Lørdag 23. februar, klokka 23.00 på Dattera til Hagen. Se event for mer info. Vil du gratis inn? Vi deler ut gjesteplasser. Send en e-post med navnet ditt til [email protected], merk den med “Badabing”. Førstemann til mølla.