Vil du at Tørnquist Show skal bli Årets TV?

En av 5 nominerte til Årets TV-program 2012, er Tørnquist Show (VGTV)Her er vår begrunnelse:Etter å hagått i skole hos Bård & Harald, fikk Einar sitt eget show på VG-TV i høst. Der han i Storbynatt opptrådte som vekselsvis orkesterleder i Svidd Gummi, som sjanglende juleøl-tester og som informasjonsmedarbeider for Stokke kommune, var rollen i Tørnquist Show mer satt: programleder i et low-key talk show med 70-talls-/gutteromsinteriør. Hvorom allting er, med sitt uutgrunnelige flir og underfundige flogvit evnet tørnquist å kompensere for billige rekvisitter og ublide sendeskjemaplassering mellom folk som slår seg (“Weltschmerz”) og andre ulykker (“Her lurer Gamsten VGtV-sjefen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.