Vil du at Tørnquist Show skal bli Årets TV?

En av 5 nominerte til Årets TV-program 2012, er Tørnquist Show (VGTV)Her er vår begrunnelse:Etter å hagått i skole hos Bård & Harald, fikk Einar sitt eget show på VG-TV i høst. Der han i Storbynatt opptrådte som vekselsvis orkesterleder i Svidd Gummi, som sjanglende juleøl-tester og som informasjonsmedarbeider for Stokke kommune, var rollen i Tørnquist Show mer satt: programleder i et low-key talk show med 70-talls-/gutteromsinteriør. Hvorom allting er, med sitt uutgrunnelige flir og underfundige flogvit evnet tørnquist å kompensere for billige rekvisitter og ublide sendeskjemaplassering mellom folk som slår seg (“Weltschmerz”) og andre ulykker (“Her lurer Gamsten VGtV-sjefen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X