Vil du at Mariken Halle skal bli Årets Stemme?

En av 4 nominerte til Årets Stemme 2012, er Mariken Halle (f. 1982). Her er vår begrunnelse:For et parår siden ble Norges desidert mest spennende regitalent, Mariken Halle, uteksaminert fra filmskolen i Göteborg med den eksepsjonelt knallsterke eksamensfilmen Kanskje i morgen. Etter dette har hun vunnet både hovedprisen i Grimstad og Den Gyllene Draken på Göteborg Internasjonale Filmfestival. Da søknaden om støtte til arbeidet med langfilmplanene til Verden venter ble avslått av NFI grunnet “for lite erfaring”, tok hun pennen fatt i et offentlig brev til NFI der hun kritiserte statsstøtteordningen. Vi sakser fra et intervju vi gjorde med Mariken […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.