Vil du at Karpe Diem skal vinne Årets Live 2012?

En av de tre nominerte til Årets Live 2012, er Karpe DiemHer er vår begrunnelse:Det er snart 10 år siden deres første EP markerte begynnelsen på en karriere hip-hopNorge aldri har sett maken til. tusenvis (!) av konserter og fire utgivelser senere er de på toppen av nærmest samtlige lister i landet, som både artister og ungdomsidoler. Erfaringen og selvtilliten gutta har opparbeidet fikk hele Norge i trynet året 2012, da Karpe Diem for alvor steppet opp gamet: Et storsceneformat med fullt band og rap som demonstrativt kulminerte i fantastiske opptredener på fjorårets Øya- og Hovefestival, samt klubber landet over. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X