Vil du at Aage Borchgrevink skal bli Årets Stemme?

En av 4 nominerte til Årets Stemme 2012, erAageBorchgrevink (f. 1969)Her er vår begrunnelse:Borchgrevink er seniorrådgiveri Helsingforskomiteen med Georgia som spesialfelt. Det er ikke derfor han er nominert til prisen for Årets Stemme, selv om de morgenbla’-artiklene om Georgia og omegn er interessante nok. Gåten ABB: noe gjensto etter rettsaken og titusenvis av artikler. Noe avisene av hensyn til blant annet vær varsom-plakaten ikke hadde mulighet til å gå inn i, selv om det ble hvisket i korridorene og ved bardiskene. Det hadde med moren å gjøre. Alle visste det, men ingen kunne eller turte å skrive noe. Men Borchgrevink […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X