Var Thurston Moore på Øya Årets Festivalopplevelse?

En av de nominerte til Årets Festivalopplevelse er Øya, med Thurston MooreHer er vår begrunnelse:Jo da, såpeoperaennådde omsider også Sonic Youth da Thurston Moore og Kim Gordon gikk hvert til sitt etter ti år som ektepar og musikalske kolleger. Bandet har besøkt Øya opptil flere ganger, men denne gangen i solodrakt – med backingbandet Chelsea Light Moving, vel og merke. Den aldrende støyguruen, og norgesvennen, har myknet opp de senere årene og bevist at han kan lage fløyelsmyke melodier. I denne settingen valgte Moore dog å blåse de oppmøtes ører med et skranglete, tungt og høylytt sett# det hele fremført […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X