Ukas kortfilm: The Camera

Det er mye viikke kan se med øynene.Ei jente går langs ei strand.Hun finner et hus og går inn i det. I huset finner hun et Polaroidkamera.Bildene hun tar med det viser mer enn hun kan se selv.I dag er filmvirkeligheten blittslik at hvem som helst kan lage film. De fleste av oss innehar en elektroniskinnretning vi kan filme med, og de fleste av oss kunne så absolutt gått ut iverden en dag, filmet noe og kalt det et kunstnerisk verk. Selv om ikke allegjør det (heldigvis), blir konkurransen for de unge og fremadstormende stadighvassere og på den ene siden […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X