Thea Hjelmeland

Husk å gi din stemme til Årets Beste 2012!Du kan lese omde nomimerte og stemme i lenkene under:Osloprisen,Bergenprisen,Trondheimprisen,StavangerprisenogNATT&DAG-prisen (riks)____________________________________________________________________________Bergenprisen arrangeres påØstre 2. februar (meld deg på festen her). Til sammen skal fem ulike band/artister og to DJ-er opptre. Foreløpig erHvitmalt Gjerde, bOka ogEkkoloddannonsert. I dag slipper vi …Thea Hjelmeland.Fjorårets album, Oh,the third, ble premiert med femmer i både VG og Aftenposten. Aftenposten skrev: “En overraskende og høyst levendemusikalsk mosaikk. Hver enkelt sang har en egen distinkt stemme og trigger denmusikalske oppdagertrangen. Stemningsmangfoldet gjør ferden inn i hennesmusikalske univers både spennende og fascinerende. Hun er annerledes.”VG skrev: “Thea Hjelmeland fra Førde […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X