Thea Hjelmeland

Husk å gi din stemme til Årets Beste 2012!Du kan lese omde nomimerte og stemme i lenkene under:Osloprisen,Bergenprisen,Trondheimprisen,StavangerprisenogNATT&DAG-prisen (riks)____________________________________________________________________________Bergenprisen arrangeres påØstre 2. februar (meld deg på festen her). Til sammen skal fem ulike band/artister og to DJ-er opptre. Foreløpig erHvitmalt Gjerde, bOka ogEkkoloddannonsert. I dag slipper vi …Thea Hjelmeland.Fjorårets album, Oh,the third, ble premiert med femmer i både VG og Aftenposten. Aftenposten skrev: “En overraskende og høyst levendemusikalsk mosaikk. Hver enkelt sang har en egen distinkt stemme og trigger denmusikalske oppdagertrangen. Stemningsmangfoldet gjør ferden inn i hennesmusikalske univers både spennende og fascinerende. Hun er annerledes.”VG skrev: “Thea Hjelmeland fra Førde […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.