Ny låt fra Lindstrøm & Todd Terje

Husk å gi din stemme til Årets Beste 2012! Du kan lese om de nomimerte og stemme i lenkene under:

Osloprisen,Bergenprisen,Trondheimprisen,StavangerprisenogNATT&DAG-prisen (riks)

___________________________________________________________________________

Det smeller bra rundt Lindstrøm og Todd Terje for tiden. Lindstrøm slapp ikke bare én, men to, glimrende skiver i 2012 (den ene har vi nominert til prisen for årets beste skive), mens Todd Terje herjet klubber verden over med Inspector Norse, noe som resulterte i samarbeid med folk som Bryan Ferry og Robbie Williams. I fjor sto de for første gang sammen på samme scene under Øyafestivalen, (en konsert vi rullet en begeistret femmer for), og nå fortsetter de samarbeidet med singelen “Lanzarote”, utgitt digitalt på Todd Terjes eget ferske label, Olsen Records. Fet sak! Sjekk ut fullversjonen under:

X