Konsertanmeldelse: Izakaya Heartbeat

Le Corbeau starta den doble slippkonserten torsdag kveld og gjorde umiddelbart sin Sonic Youth-inspirerte sound kjent for publikum. De litt retningsløse låtene bar meg ingen steder og dessverre opplevdes det mer som individuelle instrumenter enn et samla band. Saksofonen syntes spesielt uharmonisk og mens lydbildet ofte bevega seg i fjerne og gode retninger, blir ikke utførelsen introvert nok for meg.Det som vil huskes best fra Le Corbeaus konsert var trommisens hatt og hans fabelaktige (Muppets') Animal-preg.Deretter fulgte hovedatraksjonen på John Dee denne kvelden – nemlig Izakaya Heartbeat som nå er klare med sitt nye album "Enter - Rainbow Lake". Og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.