I kveld: Torbjørn Rødland lanserer

Da NewYork Times nylig kåret fjorårets 10 beste fotobøker og TIME Magazine’s Best of 2012 var det én som skilte seg ut: VanillaPartner. Dette er NATT&DAG-venn Torbjørn Rødlands nye bok utgitt på detbritiske forlaget MACK (les vårt intervju med mannen her). Om du trodde småbarnfanget i hundebur, en mobilskjerm med Anne Frank som bakgrunn og en arm fangetav blekspruttentakler ikke hadde noe til felles tok du feil: de går sømløstsammen i Rødlands univers. Rødlands evne til å formidle store ideer gjennomtilsynelatende enkle bilder kommer godt til rette her og måten overflatene eravbildet på viser spesielt Rødlands styrke. Avvisning til oppbygning,dramaturgi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X