I kveld: Torbjørn Rødland lanserer

Da NewYork Times nylig kåret fjorårets 10 beste fotobøker og TIME Magazine’s Best of 2012 var det én som skilte seg ut: VanillaPartner. Dette er NATT&DAG-venn Torbjørn Rødlands nye bok utgitt på detbritiske forlaget MACK (les vårt intervju med mannen her). Om du trodde småbarnfanget i hundebur, en mobilskjerm med Anne Frank som bakgrunn og en arm fangetav blekspruttentakler ikke hadde noe til felles tok du feil: de går sømløstsammen i Rødlands univers. Rødlands evne til å formidle store ideer gjennomtilsynelatende enkle bilder kommer godt til rette her og måten overflatene eravbildet på viser spesielt Rødlands styrke. Avvisning til oppbygning,dramaturgi […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.