Her er de beste festivalene i Bergen

NattjazzDet var kanskjetropenettene sin hovedfortjeneste – og ikke programmet så mye i seg selv (noeordinært), men Nattjazz 2012, som for anledningen hadde flyttet til Skostredetog omegn, var sommerens vakreste eventyr. USF Verftet var under oppussing, ogvia et slags hastevedtak ble hovedscenen flyttet til parkeringsplassen mellomSkostredet og Domkirkegaten. Noen var skeptiske. Andre var positive. Resultatetvar forbløffende. Godt hjulpet av været kom reserverte bergenserne i hopetallog danset i gatene# på plassen mellom frimerkebutikken og Strædet pub brøt detspontant ut et slags utendørs dansegulv hvis “sydlandske” karnevalstemning ikkekjente noen “nordiske”barrierer. Selv Banco Rotto, dette overdådige men umuligelokalet som ingen har råd til å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.