Førpremiere på Rust og Bein

NATT&DAG inviterte til førpremiere på Gimle. Takk til alle frankofile fine folk –flott var det! Fotograf Ingeborg Løvlie er en av 5 fototrainees i Generation M-prosjektet.Prosjektet varer i 3 måneder og er et samarbeid mellom NATT&amp#DAG og Canon. Bildene er skutt på Canon EOS M med 22mm (f/2) objektiv. "Denne gangen prøvde meg igjen uten blits med det lyssterke objektivet. Det var også en del stillestående lyskilder i lokalet jeg kunne benytte meg av i stedenfor blitsen". -Ingeborg Løvlie, Generation M

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X