Et soleklart valg

Roberto Bolaño var den mer ellermindre ukjente chilenske poeten som ble denverdensberømte forfatterenfordi han var nødt til å livnære seg selv og familiensin. Etter en lengreperiode som omflakkende poet og vagabond slo han seg ned iden lillebadebyen Blanes i Catalunia i Nord-Spania. Han rakk å skrive hele13romaner før han døde i 2003, bare 50 år gammel.Da Bolaño var tema forlitteraturhusets latinske dager i fjor høst ble detsærlig snakket om toav hans kanskje mest kjente bøker, Ville detektiver og 2666.Men det betyrikke at resten av forfatterskapet hans er mindre leseverdig av dengrunn.Bøker som Distant Star, Nazi Literature in the Americas og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X