Er Bjørn Svensson Årets Navn?

En av de tre nominerte til Årets Navn, er Bjørn Svensson.Her er vår begrunnelse:Mesterkokken Bjørn Svenssonhar jobbet seg gjennom flere av Oslos beste restauranter som Bagatell og Oro. Han har hospitert hos Gordon ramsay og på Ferran Adrias El Bulli. I 2006 åpnet han restaurant Oscarsgate, Oslo og Norges kanskje viktigste kulinariske eksperiment. Der introduserte han molekylær gastronomi til byen vår og brukte teknikken til å leke seg med råvarer og retter til alle gjestenes glede. Men det er ikke bare gjestene som har fått glede av Svenssons innføring av denne teknikken. Hele restaurant-Oslo har blitt påvirket og latt seg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.