Er Bjørn Svensson Årets Navn?

En av de tre nominerte til Årets Navn, er Bjørn Svensson.Her er vår begrunnelse:Mesterkokken Bjørn Svenssonhar jobbet seg gjennom flere av Oslos beste restauranter som Bagatell og Oro. Han har hospitert hos Gordon ramsay og på Ferran Adrias El Bulli. I 2006 åpnet han restaurant Oscarsgate, Oslo og Norges kanskje viktigste kulinariske eksperiment. Der introduserte han molekylær gastronomi til byen vår og brukte teknikken til å leke seg med råvarer og retter til alle gjestenes glede. Men det er ikke bare gjestene som har fått glede av Svenssons innføring av denne teknikken. Hele restaurant-Oslo har blitt påvirket og latt seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X