Eksklusiv førpremiere i kveld

I samarbeid med Rock Cinema Bar & Kino og Norsk filmdistribusjon inviterer vi til exclusive førpremiere på den nye norske filmen En som deg på Rockefeller onsdag 16. januar.(Se trailer her)Sakset fra presseskriv om filmen: "På ferie i Istanbul møter Kaisa Jacob# en kortvarig og berusende forelskelse. Morgenen etter reiser Jakob tilbake til Oslo og Kaisa vet ikke engang etternavnet hans. Det utrolige skjer, en tid senere møter hun Jacob tilfeldig i en butikk. Men han kan ikke huske henne. “En som deg” - på kino fra 1. februar."Regi: Eirik SvenssonSkuespillere: Espen Klouman Høiner, Pamela Tola, Pihla Viitala, Mattis Herman […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X