Disse har gjort mest for Stavanger

ARVE OPDAHL Arve Opdahl bidrar til å gjøre Stavanger til en mer interessant by. I etland hvor det aller meste av relevant billedkunst finner sted i hovedstaden, er GalleriOpdahl et usannsynlig unntak. I vår åpnet galleriet nok en gang sine lokaler i Haugesundsgata,og siden den gang har vi blitt presentert utstillinger som klart skiller seg ut ipositiv retning. På tross av et museum som lener seg på tamme, forutsigbare utstillinger som Munch ogBMW-biler, våger Opdahl å satse både penger og krefter på kvalitet, enten publikum dukkeropp eller ikke. Ved også å drive galleri i Berlins mest aktuelle galleristrøk, er Opdahl […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X