Disse har gjort mest for Bergen

Pistol shrimpsSiden 2008 har Pistol shrimpsi det stille bygget opp Norges suverent mest populære YouTube-kanal fra Bergen.De har over 86 millioner visninger og 212.000 faste abonnenter på sine videoer.En av tilhengerne deres er Titanic-regissørJames Cameron, som etter at han fikk se trailer-spoofen “Titanic Super 3D”sporenstreks la den til som ekstramateriale på den kommende spesialutgaven avTitanic-DVD-en. Pistol Shrimps går i den gamle bergenske handelsstandensfotspor: De ser ikke mot Oslo, men mot verden. Lenge oversett av norskemainstream-medier, debuterte de i høst med den elleville cop show-parodien“STD: Oddfjord” for Bergens Tidende, beskrevet avNewMediaRockstars.com som “Hot Fuzz, møter Beastie Boys' Sabotage møter Natural Born […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.