Dette er Trondheims fineste mote

JOHNNY LOVE

Innherredsveien 57

John Vinnem har lang nok fartstid som designer her i trondheim, men kanskje mest kjent er han som mannen bak Johnny Love, som har en liten butikk i Innherredsveien, samt nettbutikk. Johnny Love ble grunnlagt i 2006, og kombinerer klassisk sømtradisjon med sofistikert streetstyle. I året som har gått har Johnny Love fått internasjonal oppmerksomhet og etablert seg i USA. Med drahjelp fra Stargate og artister som Jay-Z har merket etablert seg i stilriktige butikker i flere av Europas hovedsteder. Med Johnny Love har Vinnemklart å skape en gjenkjennbar design med perfekt balanse mellom artisteri som skredder og kommersiell popularitet. Merket har en sterk connection til musikkmiljøet og er godt representert hos artister på scenen, både i trondheim og ellers i landet. God kvalitet tåler tidens tann, og det vet alle som eier et Johnny Love-plagg. Og alle eier forresten et Johnny Love-plagg.

LIVID JEANS

Kjøpmannsgt. 29

Siden slutten av 2010 har den selvlærte designeren og jeansentusiastenJens Olav Dankertsen brukt alle pengene sine på å realisere Livid Jeans, og sliklevere unike og håndsydde jeans. Livid Jeans er basert på en sunn forbrukermentalitet,en slags reise tilbake i tid, langt fra masseproduksjon og teknologi, til en tid hvorman fikk reparert klærne sine hos skredderen heller enn å kaste dem og kjøpe nye. Jeansene er unike ogfulle av karakter og egenart. Denimen er premium selvageog kommer fra Nord-Amerika og Japan, og utstyret er fra en annen tidsalder. Her er det old school craftsmanship som teller. Istudioet i Kjøpmannsgata kan du få et innblikk i hva det innebærer å produsere jeans på gamlemåten. Allevet at det er tøft i oppstartsfasen, men 2012 har vært et gjennombruddsår for Livid Jeans.Ikke bare trønderne som har lagt sin elsk på merket, interessen har spredt seg både innenlandsog utenlands. Vi er spente på å se hvordan Livid Jeans utvikler seg videre i 2013!

SØLV

Gamle Åsvei 27

Sølv er et norsk klesmerke designet av Mari Stølan og Oda MidtlyngKlempe. I løpet av kort tid har de produsert kolleksjoner som er lagd for å brukes. Dehenter inspirasjonen sin fra sølvtøy, altså noe som blir passet på og tatt vare på igenerasjon etter generasjon, uavhengig av trender som kommer og går. De har også tatt i bruk gamlestoffer, eksempelvis Harris tweed, en ullkvalitet fra de ytre Hebridene, i sin moderne kolleksjon. I2012 har jentene bak Sølv jobbet hardt, og vekket interesse i pressen både nasjonalt oginternasjonalt, og også fått innpass i de mest fasjonable butikkene både i trondheim og i hovedstaden. Sølvsstørste styrke ligger i å lytte til butikkansattes og kunders meninger om plaggene, og deretterbygge videre på denne informasjonen. Er det modeller som funker veldig bra én sesong, tas demed videre i neste, med forbedringene og feedbacken fra kundene.

Stem på din favoritt i skjemaet under:

X