Dette er Stavangers beste klesbutikker

b
a

COSMO

Lars Hertervigsgate 6

Den lille butikken på Straen Senteret har åpnet byens førstedirektelinje til Italia, og importerer mote direkte fra forhandlerne i fashionistamekka. Seks gangeri året får de inn nye kjoler, topper, sko, vesker og annet kjekt for damer som liker å kleseg feminint. Innehaverne har også sikret seg det skandinaviske agenturet på BlinkJeans – et merke Vår Staude liker godt å dra på seg på God Morgen Norge. Halvannet år etter åpningengår butikken så det suser, og jentene som driver den har bevist at du verken trenger å værearrogant eller pretensiøs for å selge mote i Stavanger.

SESSION

Kirkegaten 17

Stavanger har i mange år hatt ei sterk skate-, surf- og brettscene, ogSession har lenge vært en unik del av miljøet. Session er plassen du går når du vil ha noe somer kult, men ikke fashiony. Fett, men ikke Gaga. Etter flyttinga til Kirkegata for noen årsiden har Session etablert seg som en moteaktør som er vel så spennende som deforutsigbare leverandørene av rutete skjorter i nabobygningene. Session følger med på det som gror iundergrunnen. Band og andre kule folk har en tendens til å dukke opp i Session-sponsa stæsj,enten det er t-skjorter eller solbriller. Sånt liker vi, for gratis ting gjør folk glade.

SYVENDE HIMMEL

Øvre holmegate 21

Syvende Himmel er virkelig en liten himmel for moteinteresserte, medklær fra tjue små designere som du ikke akkurat finner overpriset på rolfsen. Eierne tør åsatse på egen intuisjon og har med det gitt oss en butikk som føles ekte og personlig.Plasseringen i fargegata passer perfekt, og butikken er en fin motvekt mot alle kafeenesom har dukket opp det siste året. Syvende Himmel gir Stavanger-damer muligheten til å kle segfeminint, både i kjoler, skjørt og jumpsuits. De har også et stort utvalg i tilbehør som gjør detmulig å sette sammen et unikt antrekk som ingen i byen kan matche. Her finner du finehverdagsklær og fine festklær, samt personell som synes det er kjekt med kunder.

Stem på din favoritt i skjemaet under:

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.