De beste restaurantene i Trondheim

RENAA/MATBAREN Solsiden Mesterkokk Sven Erik Renaa har endelig tatt med seg talentet sitttilbake til byen han kommer fra, og har med renaa/Matbaren på Solsiden gitt oss trøndere etverdig og velkomment mattilbud. Alt med denne plassen en folkelig, og inventar –nesten utelukkende av tre – gir en varm og lun atmosfære hvor det alltid passer seg åta turen innom. Om du sitter i baren og småskravler med kokkene eller ved et større selskapmed venner, er det uansett tid på døgnet noe som passer i menyen, og kullfyrte ovner gir den riktigegrillsmaken. Dette er en klassiker som trondheim fortjener. EMILIES Erling Skakkesgate […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X