De beste restaurantene i Stavanger

FISKETORGET Strandkaien 31Stavangers fisketorg har vært gjennom en totalrenovasjon# i tillegg til å kjøpe sjømat der er det nå også mulighet til å spise den. Toppkokker plukker hver dag de fineste råvarene fra fiskedisken, og setter sammen en meny som er kortreist og sesongbasert. Hellstrøm-favoritt Karl Erik Pallesen styrer fiskeskuta og har det siste året senket terskelen for vanlige folk som ønsker å spise topp tilberedt sjømat i Stavanger. Fisketorget har gjenintrodusert usnobbete toppcuisine i Stavanger og har takhøyde for både småbarnsfamilier og hipstere, forretningsfolk og bestemødre. Legg til en kjendis på kjøkkenet og vi har noe for alle.ORIGINAL THAI […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.