Humor er deres opium

Ensamtale om stand-up, religion og overbevisning.Torsdag, Olavs Puben, én timefør show. Komikerne Anders Tangenes, Magne Køste og Jahn Ivar Kjølseth er alleapostler av kollektivet Stand Up Trondheim. De forteller meg at miljøet er ivinden, om gratis stand-up fra ende til annen. Kult, sier jeg, dere har blitten skikkelig go' gjeng som lever for å glede andre mennesker? Nei, forklarer de,det er fordi vi har et massivt eksponeringsbehov. Alt annet er en løgn.Uansett.Å være stand-up komiker er jo litt som å være prest. Dere må ha troa før deregår på scenen. Overbevise tilskueren, forkynne deres budskap. Tenkt på det noengang?Magne: Jo, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X