Frido Evers på Galleri Maria Veie

Ah, bare klangen av navnet hans er nok til å få det til åkile på ballene mine. Spøk til side, det som fikk meg til å kicke på Frido sinutstilling var humoren. Eller vent, ved nærmere ettertanke håper jeg det varintendert humor og at jeg nå ikke tråkker i den berømte Monsieur LarryDavid-salaten. Frido legger morsomt nok åpningen til mayaindianernes dommedag.Vet det er overraskende mange der ute, også folk du i utgangspunktet aldrivillet anta trodde på disse greiene, som faktisk tror på det. Merkelig, ikkesant? Uansett, Frido stiller altså ut masse indianerbullshit og det er morsomt.Eller, kanskje ikke? Merker jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X