Vi gir bort billetter til Zechs Marquise + Support: Black Moon

Zechs Marquise kommer til Blæst for å blåse deg i bakken med sin instrumentale psych-prog som både er allsidig og deilig tåkete på samme tid. Kvintetten fra El Paso, Texas hentet navnet sitt fra en japansk anime karakter og har spilt sammen siden 2003. Bandet er for tiden aktuelle med sitt nye album “Getting Paid” og trommeslager Marcel Rodriguez-Lopez forklarer at de har vært inspirert av Hip-hop attituden denne gangen. Marcel spiller til daglig trommer i det mer kjente Mars Volta men turnerer også mye med Zechs Marquise og RX Bandits. Tenk en blanding av Battles og Mars Volta bare […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X