Ukas kortfilm: Bara prata lite

Da gutta bak Fucking Åmål, Tillsammans og Lilja 4-ever lagde kortfilm.Birger har gått ut i pensjon, men trives ikke så godt med det. Han oppsøker sin tidligere arbeidsplass hyppig og bruker ellers dagene på å forsøke å komme i prat med folk. Alt han vil er å prate litt. En dag ringer ei svensk hindu (om man kan si det) på døra.Over den ganske klode sitter lettere åreknutekledde individer og biter gulnede negler i frykt for den virkelige mannen med ljåen: Pensjonisttilværelsen. Dessverre er det slik at det finnes de som ikke kan se for seg noe verre enn å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X