Ukas filmtrailere uke 44

Cristopher Plummer tar sitt enmanns Broadwayshow til kinolerretet, men ingen vil se det. Pensjonerte operasangere er like kåte som alkoholiserte rockere og Bruce Willis kan gjøre ALLE actionfilmer severdig. N&Dhar plukker ut de beste og verste trailerne fra uken som gikk. Sjekk ut ukas høydepunkt!LawrenceAnywaysRegissøren bakdenne “hipster, men med et budskap” filmen er 23 år gamle Xavier Dolan. Og denser ikke så ille ut. Litt barnslig og optimistisk muligens og med et premisssom ikke er nyskapende, men det utforskes om ikke annet en annerledeskjærlighet på tross av kjønnsgrenser.embed:http://www.youtube.com/watch?v=1YjIWEky81MG. I. JoeRetaliationNinjaer! Presidententatt over av en robot! Verdensherredømme! G. I. Joe er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X