Snik-mormonifisering

Ted Bundy, Adolf Hitler og moren til Barack Obama har alle noe til felles. De er alle døpt mormonere etter deres død.Det har værtmye snakk om den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney i det siste. …I anledning valget i USA.Noe av det merkeligste ved ham (sett bort i fra det aldrende Ken-dukke-utseendet) er muligens religionen hans, ihvert fall for oss nordmenn. Han er mormoner, og selv om det finnes mormonere i Norgeogså, er dette en religion som ble startet i USA og som har erkeamerikanskeverdier angående familie, kjønnsroller, arbeid, moral osv. Mormonerne er de dresskleddeamerikanske mennene med navneskilt som stopper deg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X