Snik-mormonifisering

Ted Bundy, Adolf Hitler og moren til Barack Obama har alle noe til felles. De er alle døpt mormonere etter deres død.Det har værtmye snakk om den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney i det siste. …I anledning valget i USA.Noe av det merkeligste ved ham (sett bort i fra det aldrende Ken-dukke-utseendet) er muligens religionen hans, ihvert fall for oss nordmenn. Han er mormoner, og selv om det finnes mormonere i Norgeogså, er dette en religion som ble startet i USA og som har erkeamerikanskeverdier angående familie, kjønnsroller, arbeid, moral osv. Mormonerne er de dresskleddeamerikanske mennene med navneskilt som stopper deg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.