Merkverdig ufortjent suksess?

Anmeldt: De Urørlige, Killing Them Softly, The Perks of Being a Wallflower og Uskyld.De UrørligeDe Urørligeføles som noe du ser på tv fordi du er for fyllesyk til å strekke deg etter fjernkontrollen.Og selv om det franske filmkjøkken har servert oss mange deilige gourmetfilmer før, er denne «fransk-hollywoodske» filmensom Fjordlandversjonen av en BigMac. Ugh.Les anmeldelsen her.Killing Them SoftlyDette er 97 lange minutter.Les anmeldelsen her.The Perks Of Being A WallflowerDenne filmen er morsom, rørende og intelligent. Med andre ord: alt som hittil har manglet i 2010-tallets amerikanske ungdomsfilmer.Les anmeldelsen her.UskyldModig, kompromissløs og krevende.Uskyldbenytter seg av fortellergrep som ville trukket ned i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.