Krigsoppgjøret

Rettferdighet for gartner Syversen! Victor Lind er – heldigvis – ennå ikke ferdig med Krigen. Fakta: Victor Lind, født 15. desember 1940, er en norsk billedkunstner som på 1960- og 70-tallet tilhørte denpolitisk engasjerte Grasgruppen. Ble tidlig kjent som en habil grafiker, mengikk senere inn i en friere rolle med tanke på håndverk. Jobber nestenutelukkende med ideologi og de mørkere sidene av den norske deltagelsen under 2.verdenskrig. Han er også kjent for å være en av foregangspersonene baktilblivelsen av Statens Kunststipend. Åpner i oktober en park på Hasle i Oslomed mål om å hedre den heroiske krigshistorien til gartner Rolf […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X