Et åpent brev til Den Norske Opera

b
a

SETT SKAPET PÅ RIKTIG PLASS – I BJØRVIKA

Et åpent brev til DenNorske Opera og Ballett ved direktør Tom Remlov og operasjef Per Boye Hansen

PS:meld deg på folkeaksjonen her

Hr direktør, hr operasjef – “Den Norske Opera & Ballett er landetsstørste musikk- og scenekunstinstitusjon og skal presentere opera, ballett ogkonserter av høyeste kunstnerisk kvalitet,” står det å lese på operaen.no.

I den anledning plikter vi å gjøre oppmerksom på at komponist ogtenorsanger Robert Sylvester Kelly i følge nettsiden Gawker.com for tiden er iferd med å skrive en sceneversjon av sin dramatiske sangsyklus “Trapped In TheCloset”.

Den Norske Opera har fra både komponist- og entusiasthold tidligere blittkritisert for andelen nyskrevet musikkdramatikk, særlig på Hovedscenen. Når enkomponist av Kellys format skriver for scenen, ville det derfor vært naturligom Den Norske Opera og Ballett gir “Trapped In The Closet” den scenen verketfortjener.

Hvis ikke bør noen gå.

På vegne av vannvittig mange,

Martin Bjørnersen

Skribent og initiativtager til Folkeaksjonen R Kelly til Den Norske Opera& Ballett/FRK.NO(b) samt den ironiske subfraksjonen Folkelig Front for R Kelly tilBjørvika(FF-RKB)

PS. I’m serious as cancer

PSPS:meld deg på folkeaksjonen her