Et åpent brev til Den Norske Opera

SETT SKAPET PÅ RIKTIG PLASS – I BJØRVIKAEt åpent brev til DenNorske Opera og Ballett ved direktør Tom Remlov og operasjef Per Boye HansenPS:meld deg på folkeaksjonen herHr direktør, hr operasjef - “Den Norske Opera & Ballett er landetsstørste musikk- og scenekunstinstitusjon og skal presentere opera, ballett ogkonserter av høyeste kunstnerisk kvalitet,” står det å lese på operaen.no. I den anledning plikter vi å gjøre oppmerksom på at komponist ogtenorsanger Robert Sylvester Kelly i følge nettsiden Gawker.com for tiden er iferd med å skrive en sceneversjon av sin dramatiske sangsyklus “Trapped In TheCloset”. Den Norske Opera har fra både komponist- […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.