En uke i Paris

Metroen er ekstra full av mennesker i disse dager. Paris myldrer og en hører mer engelsk enn fransk. Der er Paris Photo, en av Europas største fotofestivaler, på Grand Palaise, med over 150 utstillinger og over 1000 kunstnere som stiller ut. Ikke rart det er oppstyr! I tillegg kan en finne den to-år-gamle og mer moderne fotofestivalen NoFound. Og ellers er galleriene fulle av fotografi pga PhotoOff. Med andre ord, november i Paris er et mekka for alle fotointeresserte. En finner alle type fotografi og bilder her: Alt fra klassikere som Irving Penn og Edward Weston til Gregory Crewdson, Cathleen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X