Behind the scenes

b
a

Hej søtnoser! I denne utgaven av NATT&DAG (november 2012) har vi fløyet ned en av Norges mest populære bloggere, 17 år gamle Sophie Elise fra Harstad, til Oslo for å gjøre et smilegift-intervju og covershoot til kapital-nummeret vårt. Vi ville se nærmere på disse yndige, poutende, underlige vesenene kalt rosabloggere som tjener mer enn redaksjonen tilsammen på å selge seg selv og sin egen hverdag.score(?)

Forsideresultatet kan du se her:

.

Sophie Elise: …Hvorfor skal vi dit?

SMILFordi ingen av oss har vært på nye Astrup Fearnley, OG vi tenkte at dette var et bra utgangspunkt for å utforske kønzt.

GIFT Det er en bra location.

Her er vi på Astrup Fearnley, «just chillin'» med noen kjempepupper.

Favoritt-verket til bloggeren. Jeff Koons. Cicciolina agrees.

Tits & ass

Disse skoene kaller vi «handicap»-skoene. Med disse skoene er det fysisk umulig å bevege seg over brostein på egenhånd. Vi liker at Sophie Elise ikke bare er interessert i dyrevern, men også viser solidaritet for funksjonshemmede.

Pout!

Les bloggen til Sophie Eliseherog plukk opp nyeste NATT&DAG for å lese intervjuet vårt med henne.
(Eller vent i et par dager til det legges ut på nattogdag.no)

PEACE OUT!