Ungdomskulen: Voksenopplæringen

Skal man rulle over og aksepteretidens øk, eller skal man fortsette og utfordre seg selv? Yrkesfag ellerallmenn? Kanskje helse- og sosial? Mark Twain sa at alderdom kun er en faktorom du lar den bli det. Det virker som om heller ikke Ungdomskulen har tenkt åla det bli en byrde. – Litt sånn, sier Kristian Stockhaus. Han driver og skal vise frem noe. – Litt sånn er det. Han finner frem en innrammet collage bestående av bilder fraUngdomskulens karriere. Her er bilder fra New York og Dale, og alt i mellom. Deter bilder av bandet mens de gjør dumme, morsomme og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X