Ukas kortfilm: Bambi meets Godzilla

Historiens første meme?I boka “50 greatest cartoons” fra 1994, hvor 1000 profesjonelle animatører stemte frem sine favoritter, figurerer “Bambi meets Godzilla” fra 1969 som nummer 38. Filmen er i sin helhet laget av én mann (et poeng som på humoristisk vis bankes inn i opening credits), studenten Marv Newland. I utgangspunktet ville han lage live action, men da han mistet et essensielt shot, falt planene i grus. Heldigvis gikk han sporenstreks hjem til leiligheten han leide av Adriana Caselotti (stemmen til Snøhvit), manet frem en dose fandenivoldskhet og tegnet “Bambi meets Godzilla”, for å ha noe å levere. Filmens handling […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X