God kveld, tristesse.

RnB er en “svart sjanger” og det er få, om ingen, hvite musikere som klarer å gjenskape den type sjelfullhet sjangeren har. Det er derfor nærmest naturlig at Tom Krells How To Dress Well har et annet uttrykk.Musikken hans er veldig sjelfull, nesten utelukkende handler det om å få innblikk i hans sjeleliv, og dette har han til felles med vokalprestasjonene han minner om. TLC, R. Kelly og Michael Jackson er alle assosiasjoner jeg får under konserten på Blå. Det føles som rare assosiasjoner å få, men minner meg også på at dette er et band og en mann som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X